Spanien

Playamar VIII

Till salu

Nybyggda lägenheter i spansk stad

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 91 kvm
  • Pris: 167 900 EUR
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Spanien

167 900 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Simon Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Playamar VIII

Ny urbanisering i Pilar de la Horadada med modern stil om 3 sovrum och 2 badrum med privat trädgård på bottenvåningen.
Pilar de la Horadada ligger på en privilegierad plats i provinsen Alicante, nära de vackra stränderna i Torre de la Horadada. Området erbjuder ett typiskt Medelhavsklimat, med svalt havsbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de nordliga vindarna på vintern. Här kan du njuta av mer än 3000 soldagar per år och en genomsnittlig temperatur som lätt överstiger 20 grader.

I mitten av Pilar de la Horadada hittar du alla faciliteter och även många bra restauranger som erbjuder lokal mat till en mycket hög standard. I Pilar de la Horadada hittar du också ett välutvecklat cykelnätverk och du kan välja mellan ett brett utbud av sportaktiviteter. Golfbanan Lo Romero ligger bara en kort bilresa bort. Staden står ut för sitt strategiska läge, som ligger mindre än 3 km från stranden, och bara 30 minuter från den nya flygplatsen i Murcia.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.