Spanien

Tossal Gross, Denia

Till salu

Nyproducerade radhus i Denia

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 131 kvm
  • Pris: 321 000 EUR
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Spanien

321 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Tossal Gross, Denia

Fantastiska radhus med två och tre sovrum med tre badrum. På entréplan har vi stort vardagsrum och kök med öppen planlösning med access till trädgården samt ett av badrummen. Det finns möjlighet till ett tredje sovrum på detta plan.
På första våningen har vi två dubbelrum, båda med badrum en-suit, en av dem med egen terrass. Från övervåningen har vi även trapporna upp till takterrassen med vacker utsikt över Montgo och Denia. Privat parkering för två bilar på tomten. Urbaniseringen har gemensam pool, grönområden och lekplats för barn.
Beläget bara 5 minuter från stadsområdet Denia med utsikt över Montgo och slottet i Denia, unika hem för dess design, kvalitet och magnifika läge.
Denia är känt för sina vackra landskap och natur med inslag av långa stränder och spektakulära steniga vikar. Restauranger med smaker från världens olika hörn samt lokala köket finns inom räckhåll

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.