Spanien

Villa Neva

Till salu

Ny villa med utsikt

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 667 kvm
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

2 551 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Villa Neva

Villa Neva ligger på den exklusiva tomten Racó Galeno 34, en bostad som kombinerar arkitektur med natur och finish med trä, betong och sten, vilket skapar en vacker design.

Villa Neva har tre sovrum med egena badrum, samt ett imponerande sovrum med eget badrum och ett otroligt badkar med utsikt över havet. Det finns ett stort öppet vardagsrum som vetter mot köket och matsalen, ett andra - mer slutet - vardagsrum, fler badrum och lediga utrymmen som är lämpliga för att installera ett gym, ett kontor eller - varför inte - ett biorum.
Trädgården är av medelhavstyp.
Det finns en rektangulär pool med en glasvägg som du ser ner till havet igenom, en stor terrass, en chill-out-zon och flera terrasser för att njuta av Medelhavsklimatet vid olika tider på dagen och den vackra havsutsikten med Peñon de Ifach i bakgrunden.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.