Spanien

Valentino Golf II

2 sovrum Lägenhet i Villamartin, Orihuela Costa

Till salu

2 sovrum Lägenhet i Villamartin, Orihuela Costa

Trevliga lägenheter till fantastiskt pris!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 60 kvm
  • Pris: 143 000 EUR
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Spanien

143 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Valentino Golf II

Nya lägenheter belägen väldigt nära Villamartin golfbana består av 2 sovrum och 2 badrum med bottenvåning plus 2 nivåer mer med hiss från parkering till solarium.
Bottenvånings lägenheterna har bra storlek på trädgården, lägenheter på första våningen har terrass och dom på andra samma, tredje våningen har privata solarium. Alla fastigheter har parkeringsplats under markplan som ingår i priset. Området har fina gröna områden och simbassänger.
Valentino Golf ligger bara 4 km från det nya kommersiella centrumet Zenia Boulevard och några kilometer bilfärd till de vita sandstränderna i La Zenia. Inom 5-20 minuters bilresa från området finns det sex fantastiska 18-håls golfbanor, varav närmaste är Villamartin (mindre än fem minuters bilresa).

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.