VILLA DELS ARCS Spanien
Spanien

VILLA DELS ARCS

Till salu

lyxvilla i Spansk stil

Visa mer
VILLA DELS ARCS VILLA DELS ARCS [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 184 899 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 521 kvm
  • Område: Spanien - Cumbre del sol

2 184 899 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till VILLA DELS ARCS

Villa Dels Arcs ligger på kuststräckan mellan städerna Moraira och Javea, i provinsen Alicante, ett lyxigt enfamiljshus som ska byggas vid Cumbre del Sol.

Villa Dels Arcs är ett elegant lyxhus som på ett plan, med separat gym, Bastu och gästrum samt ett uteområde med en spektakulär pool, terrass och grillplats
I hjärtat av Villa Dels Arcs hittar vi ett stort vardagsrum som vetter mot en magnifik veranda som blir ett härligt sommarvardagsrum under de varmare månaderna och i sin tur förbinder villan med poolterrassen och gästrummet och gym som ligger på våningen neraför.
Köket , matrum och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med direkt utång till terrassen. Kort sagt är det ett mycket funktionellt och utrustat kök som är perfekt för dem som älskar att laga mat. På motsatt sida av hallen hittar vi sovrummet med eget badrum och omklädningsrum, ett väldesignat område för att ge direkt tillgång till terrassen och njuta av havsutsikten. På denna våning finns ytterligare tre sovrum med inbyggda garderober och delat badrum plus gästtoalett, tvättstuga och ett stort garage med direkt tillgång från huset. Den omgivande terrassen skapar kontinuitet genom att ansluta de olika delarna av huset och skapar attraktiva verandor och charmiga trädgårdsområden.

På bottenvåningens vänstra flygel finns det en fantastisk njutning för dem som gillar att ta hand om sig själva: ett gymrum, en jacuzzi med havsutsikt, en bastu, ett duschrum och ett extra sovrum med eget badrum som är perfekt för gästerna. På höger sida hittar vi huvudterrassen som rymmer poolen och grillplatsen med ett stort utekök, ett badrum, ett förråd och en rymlig veranda med magnifik havsutsikt. Poolen är spektakulär: det är inte bara en infinity-pool utan också att vattenytan smälter samman med Medelhavet.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kjell Hammarlund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kjell Hammarlund

Real Estate Agent

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

lyxvilla i Spansk stil

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
521 m²
Tomtarea
1 853 kvm

Avstånd

Affärscentrum
3 000 m
Centrum
4 000 m
Flygplats
95 000 m
Golfbana
6 000 m
Hav
800 m
Mataffär
1 500 m
Pool
10 m
Sjukhus
4 300 m
Strand
1 900 m

Ekonomi

Utgångspris
2 184 899 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.