Spanien

Intercosta Center

3 sovrums lägenheter i Torrevieja

Till salu

3 sovrums lägenheter i Torrevieja

Lägenheterna ligger i centrum med alla tjänster du behöver. Stränder, affärscentrum, barer, restauranger och stormarknader ligger inom gångavstånd. Ett idealiskt läge att njuta av allt som denna underbar stad har att erbjuda.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 96 kvm
  • Pris: 149 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien

149 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Simon Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Intercosta Center

Intercosta Center är en byggnad fördelat på fyra våningar med en lägenhet per våning, alla med 3 sovrum, 2 badrum med terrasser. Fastigheten är konstruerad med den senaste tekniken och höga kvalitetsstandarder. Samtliga lägenheter inkluderar ett förråd.

Beläget i hjärtat av Torrevieja, bara ett steg från konstitutionstorget och Torreviejas teater, med alla tjänster till hands och bara 300 meter från de bästa stränderna i området. Torrevieja har ett idealiskt klimat för att leva året runt i, med massor av sol och magnifika stränder med en perfekt temperatur för att bada och njuta av ett unikt mikroklimat.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.