Mar de Pulpi Spanien
Spanien

Mar de Pulpi

Nyggda lägenheter med gångavstånd till stranden

Till salu

Nyggda lägenheter med gångavstånd till stranden

REFERENS: SHA02396

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 72 kvm säljarens information
  • Pris: 134 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien - Mar de pulpi

134 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

Välkommen till Mar de Pulpi

Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, med trädgård, terrass på första våningen eller solarium på övre våningen. Alla bostäder har utformats för det fantastiska klimatet, med stora terrasser och verandor. Byggnaderna är alla högsta kvalitet och ditt hem kan anpassas för att passa just dig. I priset ingår en parkeringsplats, som är antingen utomhus eller i garage. Det finns bostäder med havsutsikt, eller utsikt över bergen eller det stora poolområdet.

Här hittar du stora gemensamma utrymmen med massor av träd och landskapsarkitektur, hem med massor av utrymme och en design som framhäver den vackra ljusa andalusiska klimatet. Det finns 2 stora poolområden med gott om plats för både barn och vuxna, uppvärmda bubbelpooler och en bar, relaxavdelning och toaletter. Från norr till söder är en ström som korsas av flera broar, och som flankeras av frodig vegetation och slingrande stigar, för att skapa ett område för promenader, avkoppling och njutning. Barnen har två rekreationsområden med ett stort utbud av spel, gungor och annat.

En pool med vattenrutschbanor, vattenstrålar och vattenfall. Vuxna kan njuta av att hålla sig i form med hjälp av motion och ett spelområde, inklusive petanca.

Nära bostäderna finns stränderna La Entrevista och Los Nardos, och nära även till San Juan de los Terreros. Aguilón Golf är bara 3 km från komplexet, och Desert Spring Golf är inte alltför långt borta. Bredvid bostadsområdet finns shoppingcentret Centro Comercial Mar de Pulpí som har en stormarknad, ett sportcenter och olika restauranger. Bara några minuter bort med bil är staden Aguilas med olika köpcentrum och alla tjänster som finns i en större stad.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m² säljarens information

Avstånd

Affärscentrum
19 400 m
Centrum
3 100 m
Flygplats
36 700 m
Golfbana
8 900 m
Hav
250 m
Mataffär
350 m
Pool
50 m
Sjukhus
32 700 m
Strand
250 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2020 
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Tak
Takterrass
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Ekonomi

Utgångspris
134 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.