Spanien

Aqua Allonbay Villajoyosa

Aqua Allonbay

Till salu

Aqua Allonbay

Nyproducerade lägenheter i Villajoyosa!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 50 kvm
  • Pris: 190 000 EUR
  • Område: Spanien

190 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Aqua Allonbay Villajoyosa

Aqua är den första fasen av Allonbay. Det finns 71 bostäder i detta komplex. Det finns enstaka lägenheter, radhus och takvåningar med privat pool. Lägenheterna med 1, 2 eller 3 sovrum och 1 eller 2 badrum har olika storlekar med olika layouter samt stora terrasser. Bostäderna är designade så man får ut det mesta av havsutsikten, där frid och privatliv är garanterat. Alla detaljer har studerats noga i detta projekt, så man får ut det bästa i alla orienteringar.

Komplexet är belägen bara 100 meter från havet. Det är en väldigt lugn och fridfull plats som ligger mellan städerna VillaJoyosa och Benidorm, med all service som man behöver inom några minuter. Villajoyosa är en härlig medelhavsstad med massor av charm, service, god mat samt mycket annat att upptäcka. Benidorm är en modern stad med stora och fina byggnader, här har du allt från sjukhus, skolor, nöjesparker, golf och mycket mer.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.