Spanien

Playamar Exclusive

Vackra radhus i Pilar de la Horadada

Till salu

Vackra radhus i Pilar de la Horadada

Playamar Exclusive är en ny utveckling av envåningshus med rymliga takterrasser i Pilar de la Horadada. Fastigheterna ingår i ett vackert bostadskomplex och är distribuerade med tre sovrum & två badrum.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 94 kvm
  • Pris: 266 900 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien

266 900 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Playamar Exclusive

Bostadsinfo:

Playamar Paradise är en ny utveckling av envåningshus i Pilar de la Horadada. Fastigheterna består av tre sovrum alla med inbyggda garderober, fullt utrustat modernt kök med frukostbar och öppen planlösning som leder ut till den 95m2 trädgård med privat parkering. Radhusen har en stor takterrass om 90 m2. Utvecklingen gynnas av en gemensam pool och stora grönområden

Områdesinfo:

Pilar de la Horadada har växt under de senaste 10 till 15 år med multinationella invånare. Sandstränderna i Torre de la Horadada, Campoamor och San Pedro del Pinatar med blå flagg ligger endast 5 minuters bilresa bort. Barer restauranger, affärer, kollektivtrafik finns mycket nära till hands. Golfanläggningarna Lo Romero,Las Ramblas, Villamartin, Los Alcazares är bara 10-15 minuters bilfärd ifån bostaden. Murcia San Javier flygplats endast 20 minuter med bil och Alicante flygplats på 45 minuter.

Den nya Murcia flygplats ligger bara en kort bilresa bort, tillsammans med många andra attraktioner för dig att njuta av längs denna vackra del av kusten.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.