Spanien

Villa Los Balcones

Los Balcones

Till salu

Los Balcones

Enplansvilla med privat pool!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 230 kvm
  • Byggnadsår: 1982
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

440 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Simon Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Villa Los Balcones

I Los Balcones kan vi med glädje erbjuda denna fantastiskt fina och välskötta 4 sovrums villa med 1200 kvadratmeter tomt i soligaste läge med ett stort privat pool (11x 8 m), flera härliga uteplatser, en vacker trädgård med mångfald av fruktträd och blommor, som citron, apelsin, persika, granatäpple, jasmin och rosor bland andra blommor, till och med en liten mark för att odla grönsaker.
Huset har blivit totalt renoverad i år 2000, inklusive alla väggar, tak, allt med vatten, avlopp och el.
Boytan är 230 kvadratmeter, byggt i medelhavsstil med de bästa kvalitén. Baksidan av huset har en utgång till en skog och grönområde. Los Balcones är en levande ort med liv och rörelse året om där det mestadels bor lokalbefolkning. Här finns gott om nöjen för hela familjen, lekparker sportområden med fotbollsplan, basketplan, pingisbord, utomhus-gym samt ett stort utbud av restauranger, butiker och nödvändig service som apotek och mataffär.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.