Spanien

Panorama Mar

Mycket nära havet med spektakulär utsikt

Till salu

Mycket nära havet med spektakulär utsikt

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 72 kvm
  • Pris: 349 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Våning: 0 av 10, hiss finns
  • Område: Spanien

349 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Panorama Mar

Panorama Mar är en ny urbanisation mycket nära havet i Punta Prima, Torrevieja och med spektakulär utsikt över hav och strand.
Detta bostadsområde erbjuder lägenheter med 2 eller 3 sovrum med 2 badrum. Alla lägenheter i den första delen har söderläge och väl tilltagna terrasser med magnifik utsikt över Medelhavet.

Lägenheterna har utformats för komfort och bekvämlighet, med en layout som tillåter maximal njutning av de gemensamma områdena i komplexet.
Alla enheter levereras med en parkeringsplats i garaget samt och ett förråd.
Panorama Mar är en privat gated community med övervakning.

Komplexet utmärker sig för sin stora grönområden där du kommer att kunna njuta av solen och utsikten över havet, de gemensamma områdena kan skryta med 3 pooler, varav en är en infinity pool samt en jacuzzi. Barnen kommer att kunna leka i sin egen plaskdamm och sin lekplats. Anläggningen har också direkt tillgång till strandpromenaden. Punta Prima ligger bara 5 km från Torrevieja centrum och utmärker sig genom sin goda kommunikations- och hälsoinfrastruktur och mängden av tjänster under hela året.
Bara 10 km bort kan vi hitta Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas och Lo Romeros golfbanor, liksom La Zenia Boulevards kommersiella centra

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.