Spanien

Lomas del Carabassi

Nyproduktion i Gran Alacant

Till salu

Nyproduktion i Gran Alacant

Välj mellan två eller tre sovrum, samt 2 badrum, i detta vackra bostadsområde som byggs längst med stranden Carabassi i Gran Alacant, nära den charmiga byn Santa Pola

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 79 kvm
  • Pris: 185 000 EUR
  • Område: Spanien

185 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Lomas del Carabassi

Lomas de Carabassi är ett exklusivt bostadsområde på höjden i det populära Gran Alacant, med underbara utsikter över Medelhavet på ena sidan och bergen på andra sidan. Här finns gott om naturområden, nära till alla bekvämligheter och endast 10 minuter till Alicantes flygplats och 20 minuter in till Alicante stad.

Lägenheterna lockar med 2 eller 3 sovrum, markplan med tomt eller övre plan med takterrass, golvvärme i badrummen och luftkonditionering ingår. Urbanisationen själv erbjuder pool, samt två uppvärmda jacuzzis, gym och trädgårdar

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.