Spanien

Residencial Aura

Strålande utsikter över Alicante bukten,

Till salu

Strålande utsikter över Alicante bukten,

Ta chansen och bli en av de första att välja i detta unika komplex! 76 nyproducerade lägenheter med stora Terrasser.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 69 kvm
  • Pris: 245 000 EUR
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien

245 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Residencial Aura

Varför är Residencial Aura så speciellt ?

Jo det beror först och främst på platsen där komplexet byggs. Inbäddat i en liten pinjeskog och byggd på en höjd gör att man får spektakulära utsikter över medelhavet och hela Alicante bukten.

På kvällen lyser Alicante stad upp och ger en mysig kontrast i nattmörkret. I närområdet och med gångavstånd finns all service man behöver som restauranger, cafe, matbutiker osv.. Till en av Alicantes finaste stränder,Carabassi stranden, når man till fots på bara 500 meter avstånd.

Delar av Carabassi är naturområde och hänger ihop med det över 3 miljoner kvm stora naturreservatet Clot de Galvany som erbjuder ett rikt djurliv och trevliga promenader eller cykelturer. Alicantes internationella flygplats ligger endast 15 minuter bort vilket gör det behagligt och smidigt att ta sig till sin bostad efter 3-4 timmars sittande i en flygstol.

Skulle du vilja besöka storstad så ligger Alicante city på 20 minuters bilavstånd. Alternativt kan du på 25 minuter åka till Elche som är den andra största staden i området med sina 240.000 invånare. Bussar går regelbundet mellan till Alicante stad så bilen kan du låta stå kvar i garaget.

Vill du promenera i en spansk by och handla färsk fisk och skaldjur i en av Alicantes största fiskmarknad? Då åker du till Santa Pola som ligger på endast 5 km avstånd. Till Santa Pola tar man sig med Bil, buss eller varför inte hoppa cykeln och cykla den trevliga strandvägen längs med havet. Santa Pola har den största fiskehamnen i området och härifrån kan man ta båten ut till Tabarca ön som är känd för sina fina restauranger och snorkling/dykning.

Fakta om projektet:
-Totalt byggs det 76 lägenheter med 2 eller 3 sovrum på mellan 69 - 90 kvm
-Bra med terrassytor och speciellt då takvåningarna som kommer ha privata takterrasser på 50-100 kvm och bottenvåningar altan och trädgård.
-Garageplats är inkluderat i priset.
-Komplexet räknar med gemensam pool , barnpool, gym och lekplats för de minsta.
-Priser ligger mellan 240.000 - 420.000

Kontakta oss på Svenska Mäklarhuset Costa Blanca för ytterligare information!

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.