Spanien

Palmeras Gold IX

Moderna och rymliga villor i den genuint spanska byn San Pedro del Pinatar

Till salu

Moderna och rymliga villor i den genuint spanska byn San Pedro del Pinatar

Rymliga och ljusa villor med modern design i den fantastiska och genuint spanska byn San Pedro

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 114 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

274 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Palmeras Gold IX

Palmeras Golf IX är ett nytt bostadsområde med moderna villor i San Pedro del Pinatar, bara några meter från centrum och drygt två km från stranden. Villorna består av tre sovrum (ett på markplan och två på övreplan (med direkt tillgång till en 20m2 terrass), alla med inbyggda garderober), två badrum, fullt utrustat integrerat kök (inklusive vitvaror och frukostbar) och öppen planlösning vardagsrum / matsal, som leder till den privata trädgården med privat pool och jacuzzi och slutade med konstgräs. Du har också möjlighet att lägga till ett takterrass.

Palmeras Gold IX ligger i ett lugnt område, nära stränderna i San Pedro del Pinatar, inklusive Las Salinas, och inom räckhåll för alla närliggande bekvämligheter, inklusive butiker, ett brett utbud av restauranger / tapasbarer, hälsocentraler och Thalassia spa-center. Utvecklingen är väl ansluten till kollektivtrafiken med Murcia flygplats bara 35 minuters bilresa bort, tillsammans med många andra attraktioner för dig att njuta av längs denna vackra del av kusten.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.