Benidorm Beach Spanien
Spanien

Benidorm Beach

Lyx lägenheter i Benidorm

Till salu

Lyx lägenheter i Benidorm

Glastornet kommer att ha 196 lägenheter med rymliga balkonger och vackra utsikter. Urbaniseringen har spa, gym, jacuzzi, pooler, chill-out, etc.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 67 kvm
  • Pris: 290 000 EUR
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien - Benidorm

290 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

Välkommen till Benidorm Beach

Benidorm Beach har 196 lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum i ett glas torn med rymliga balkonger. Benidorm Beach är ett idealiskt bostadsområde på grund av de många hälso-, wellness- och underhållningsfördelar som erbjuds. Men också på grund av sin taktiska lokalisation i Benidorm, den stad som aldrig sover.

Urbaniseringen har även en simbassäng för vuxna, en pool för de små, ett spa, bubbelpool, chillout, lekplats, två paddeltennisbanor, en löpkrets, ett täckt gym och en uppvärmd pool. Du kommer inte ha tid att bli uttråkad!

För att sammanfatta, glöm inte att Benidorm har en av de mest uppskattade golfbanorna i provinsen: Sierra Cortina. Tre nöjesparker och flera köpcentrum. Och om du kommer med flyg är Alicante flygplats bara 50 minuter bort med bil.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²

Avstånd

Affärscentrum
1 500 m
Centrum
200 m
Flygplats
52 600 m
Golfbana
4 000 m
Hav
500 m
Mataffär
250 m
Pool
20 m
Sjukhus
3 500 m
Strand
500 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2019 

Ekonomi

Utgångspris
290 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.