Portal del mar Spanien
Spanien

Portal del mar

Nya lägenheter i hjärtat av Guardamar

Till salu

Nya lägenheter i hjärtat av Guardamar

Portal del Mar är ett modernt hus med lägenheter om 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, beläget i Guardamar del Segura. Guardamar är en kuststad som ligger söder om provinsen Alicante. Det kännetecknas av att fortsätta behålla charmen i kuststäderna i Medelhavet.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 91 kvm
  • Pris: 190 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien - Guardamar del Segura

190 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

Välkommen till Portal del mar

Bostadsinfo:

Portal del Mar är ett modernt hus med lägenheter om 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, beläget i Guardamar del Segura. Varje lägenhet är utrustade med golvvärme i badrum, apparater, luftkonditionering och förråd.
På taket finns rymliga och mysiga gemensamma områden där du kan bada i poolen, sola och njuta av utsikten.

Områdesinfo:

Guardamar är en kuststad som ligger söder om provinsen Alicante. Det kännetecknas av att fortsätta behålla charmen i kuststäderna i Medelhavet.

Bland attraktionerna i området utmärker Guardamar sina stränder, med en förlängning som sträcker sig från La Marina till La Mata, och ett totalt avstånd på cirka 11 kilometer. Men också i Guardamar kan vi hitta två skyddade parker i själva staden, där ett stort antal aktiviteter är organiserade, och ett arkeologiskt museum. Mercadillo de Guardamar, välkänd i provinsen, hålls varje söndag och kännetecknas av en intim atmosfär.
Guardamar har också utmärkt kommunikation med Alicante och Torrevieja via N-332. Alicante flygplats ligger bara 30 minuter bort.

  • Strandnära
  • Gemensam pool
  • Välj mellan 2 eller 3 sovrum

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²

Avstånd

Affärscentrum
500 m
Centrum
100 m
Flygplats
32 200 m
Golfbana
7 500 m
Hav
500 m
Mataffär
130 m
Sjukhus
10 000 m
Strand
500 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2020 

Ekonomi

Utgångspris
190 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.