Spanien

Portal del mar

Nya lägenheter i hjärtat av Guardamar

Till salu

Nya lägenheter i hjärtat av Guardamar

Portal del Mar är ett modernt hus med lägenheter om 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, beläget i Guardamar del Segura. Guardamar är en kuststad som ligger söder om provinsen Alicante. Det kännetecknas av att fortsätta behålla charmen i kuststäderna i Medelhavet.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 91 kvm
  • Pris: 190 000 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien

190 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Portal del mar

Bostadsinfo:

Portal del Mar är ett modernt hus med lägenheter om 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, beläget i Guardamar del Segura. Varje lägenhet är utrustade med golvvärme i badrum, apparater, luftkonditionering och förråd.
På taket finns rymliga och mysiga gemensamma områden där du kan bada i poolen, sola och njuta av utsikten.

Områdesinfo:

Guardamar är en kuststad som ligger söder om provinsen Alicante. Det kännetecknas av att fortsätta behålla charmen i kuststäderna i Medelhavet.

Bland attraktionerna i området utmärker Guardamar sina stränder, med en förlängning som sträcker sig från La Marina till La Mata, och ett totalt avstånd på cirka 11 kilometer. Men också i Guardamar kan vi hitta två skyddade parker i själva staden, där ett stort antal aktiviteter är organiserade, och ett arkeologiskt museum. Mercadillo de Guardamar, välkänd i provinsen, hålls varje söndag och kännetecknas av en intim atmosfär.
Guardamar har också utmärkt kommunikation med Alicante och Torrevieja via N-332. Alicante flygplats ligger bara 30 minuter bort.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.