Spanien

Villa Sena

Till salu

Lyxvilla i Cumbre del Sol

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 730 kvm
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

2 504 550 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Villa Sena

En fantastisk Villa i Residential Jazmines i Residential Resort Cumbre del Sol, med ett privilegierat läge och oslagbar utsikt över havet.
Exklusiviteten med sitt läge, havsutsikt, dess inriktning och det snälla Medelhavsklimatet, gör de yttre områdena av denna fastighet till en speciell plats för, terrasser, verandor, jacuzzi, infinity pool, grill och chill-out, områden som tillåter dess ägare njuter av en livsstil som få hus kan erbjuda.
Bland fördelarna med den här egendomen är den stora hallen med stora dimensioner.Huvudsovrummet, beläget i en oberoende vinge, ett privat område, ett personligt och unikt utrymme som bildas av en stor walkincloset, ett badrum med dusch och badkar med utsikt över havet och designat för att vakna upp med en unik utsikt över Medelhavet.
Komplett 4 ljusa sovrum med eget badrum och tillgång till terrass, badrum, garage för 2 fordon och en stor öppen yta i källaren som ägaren anser lämplig, från en till lägenhet, ett gym , eller helt enkelt ett rum för att fira stora fester i en unik miljö.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.