Spanien

Ribera Nature II

Moderna parhus med privat pool och takterrass

Till salu

Moderna parhus med privat pool och takterrass

Rymliga och moderna parhus i den lilla spanska byn San Javier

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 111 kvm
  • Pris: 259 950 EUR
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien

259 950 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ribera Nature II

Ribera Nature II är ett område som består av moderna parhus i en typiska spanska byn, Santiago De La Ribera, bara 1,2 km från havet. Denna bostad består av tre sovrum (ett på markplan och två sovrum på övreplan) , alla med inbyggda garderober, två badrum, fullt utrustat kök (med frukostbar och inklusive vitvaror) och öppen planlösning / matsal, vilket leder till trädgården med privat pool och parkeringsplats. Takterrassen nås via interna trappor från första våningen och erbjuder utsikt över de omgivande områdena.

Santiago de la Ribera erbjuder många lokala bekvämligheter inklusive butiker, barer, restauranger och stormarknader. Utvecklingen är en två minuters promenad till den närmaste busshållplatsen och bara ett kort avstånd från AP-7 och N-332, vilket ger enkel åtkomst till både Murcia (30 minuter) och Alicante flygplatser (45 minuter).

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.