Spanien

Pintor Antonio Lopez

Lägenheter på första strandlinjen i populära MIl Palmeras

Till salu

Lägenheter på första strandlinjen i populära MIl Palmeras

Nu finns möjligheten att förverkliga en lägenhet i detta unika projekt vid den paradisiska Mil Palmeras stranden. Välj mellan lägenheter om 2-3 sovrum och 2 badrum fördelat på 6 våningsplan med stora balkonger och terrasser i olika orienteringar.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 78.5 kvm
  • Pris: 329 000 EUR
  • Område: Spanien

329 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Pintor Antonio Lopez

Bostadsinfo:

Rymliga lägenheter från 78m2 om 2 till 3 sovrum och 2 badrum fördelat på 6 våningsplan. Samtliga balkonger är mycket graciösa och frambringar känslan av havsbris med smak av vind & hav och sommar. Området har gemensam pool och anlagda trädgårdar, bara ett stenkast från Mil Palmeras stranden.

- Priser från: 295 000 euro.
- Penthouse: 595 000 euro

Områdesinfo:

De spanska byarna Mil Palmeras och Torre de la Horadada har en mängd restauranger, barer och kaféer och ligger inom gångavstånd från bostaden vilket gör det till ett idealiskt ställe för hela året eller som semesterhus.

Mil Palmeras är omgiven av 15 kilometer kust, med stränder av fin mjuk sand och Medelhavets klara vatten. För golfentusiasten finns det ett överflöd av mästerskapsbanor, alla inom en tio minuters bilresa ifrån området.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.