Spanien

Herrada Hills

Nya smakfulla parhus i Los Montesinos

Till salu

Nya smakfulla parhus i Los Montesinos

Semi-fristående villor med 3 sovrum, 2 badrum, privat pool, solarium och trädgård omgiven av gröna områden.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 85 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

246 500 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Herrada Hills

Bostadsinfo:

Ny utveckling av parhus med 3 sovrum, två badrum varav en av dem är en- suit, med inbyggda garderober; modernt kök inrett i mattvitt med höga ytor; stort vardagsrum med terrass och direkt tillgång till trädgården och den privata poolen.

Från utsidan får du tillgång till 77,59m2 solarium via en trappa. Trädgården är av vacker medelhavsstil. Huset erbjuds med omkretsfäste och motordörr för fordonstillträde.

Områdesinfo:

Los Montesinos är en typisk spansk by, belägen i landsbygdsområden, som har ett härlig kyrk torg med ett urval av barer och restauranger - perfekt för att njuta av en avkopplande eftermiddag eller kväll.

Bostadsområdet Herrada Hills ligger i en modern urbanisering av villor med många grönområden, barnområden, stora utrymmen, allmän parkering och ett köpcentrum med många tjänster som barer, restauranger, stormarknader.

Denna utveckling är idealiskt belägen på grund av den fantastiska utsikten över Torrevieja och La Mata Salt Lakes och inom en kort bilresa till golfbanan La Finca Golf och La Marquesa. Bara 5 minuter från Pinada de Guardamar och stränderna i Guardamar och 10 minuter från Torrevieja.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.