Spanien

Denia Beach

Exklusiva lägenheter vid stranden

Till salu

Exklusiva lägenheter vid stranden

Fantastiska lägenheter bara ett stenkast ifrån havet med otroliga vyer.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 46 kvm
  • Pris: 173 500 EUR
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Spanien

173 500 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Denia Beach

79 lägenheter med ett, två och tre sovrum samt ett eller två badrum, urbanisering med pool endast 30 meter från stranden i Denia, Costa Blanca.
Lägenheterna erbjuder stora terrasser med utsikt över havet, Montgó eller den välskötta urbanisationen, och försöker utnyttja Medelhavets ljus till det maximala.
Du kommer att hitta bottenvåningar med terrasser upp till 100 m2 och takvåningar med terrasser upp till 30 m2 med magnifik utsikt. Bostäderna har rymliga och öppna utrymmen, kök med frukostbar och vardagsrum med direkt tillgång till terrassen. Badrummen är utrustade med en naturlig regn-effekt dusch och sten dusch bricka med integrerad dusch skärm, spegel och halogenljus. Lägenhetenerna kommer att ha pansrad dörr och fönster med dubbla glasrutor för perfekt isolering av ljud och temperatur, dessutom ingår luftkonditionering och garderober.
Inom urbaniseringen kommer det att finnas fyra kvarter på tre våningar, plus garage och förrådsutrymmen under markplan. Varje block kommer att ha en hiss. Stora gröna områden som omger den gemensamma poolen, pergolas och är helt inhägnad för säkerhet.
Det ligger i en paradismiljö med otroliga stränder. Els Poblets ligger bara 500 meter från urbaniseringen, där hittar du stormarknader, restauranger, kaféer, kollektivtrafik och 9 km från centrala Denia. Området ligger några minuter från La Sella Golf.
Denia Beach är det perfekta balansen mellan naturens lugn, med alla tjänster inom några minuter.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.