Spanien

Venecia

Villor i Benijofar

Till salu

Villor i Benijofar

Nytt område med prisvärda villor!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 135 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

299 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Venecia

Nytt område med prisvärda och lyxiga nya villor i Benijofar. Villorna är fördelade på tre våningar med 3 sovrum, 2 badrum, terrass, några fastigheter med oinredd källare, Tillval privat pool och parkeringsplats i tomten.
På bottenvåningen av huset finns en rymlig lounge med kök och matplats i ljus, öppen planlösning. På denna våning finns ett sovrum och ett badrum. Det rymliga sovrummet har skjutdörrar till poolen och direkt tillgång till badrummet. På första våningen finns två sovrum och ett badrum. På denna våning finns den stora terrassen med sol hela dagen. Huset kommer med källare som skapar möjligheter.
Benijofar är en typisk spansk by i direkt anslutning till populära Quesada, som växer starkt. I det omgivande området hittar du ett stort antal populära restauranger, affärer, golfbanor, marknader och köpcentrum. Avståndet till Torrevieja centrum är ca 10 km och till en av kustens bästa stränder i Guardamar är avståndet ca 7,5 km. Här har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, antingen som semesterhus eller permanent bostad

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.