Spanien

Costa Life Residential

3 sovrum Villa i Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca

Till salu

3 sovrum Villa i Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 134 kvm
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

419 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Costa Life Residential

I mitten av urbaniseringen Campana Garden är CostaLife bostäder, bestående av 23 fristående lyxvillor, arrangerade i två rader från norr till söder och utformas så att utsikten inte störs.
Alla villor är 3 sovrum och 2 eller 3 badrum och har tomter på cirka 400 kvm. För detta bostadsområde finns två olika modeller:

Villa Aqua: 3 sängar och 2 bad modern villa utformats i en nivå. Det finns en trevlig terrass där du kan njuta av solen och Medelhavet klimatet året runt.

Villa View: Rymlig 3 sovrum och 3 badrum modern villa med vacker utsikt. I denna modell är det möjligt att bygga en källare som ett alternativ. Denna villa är fördelad på två våningar. På toppen, är tillgången till huset på gatunivå och två rum med badrum, en med terrass. På nedre våningen finner du ett dubbelrum, ett badrum, ett ljust vardagsrum med stora fönster och direkt tillgång till poolområdet och privat trädgård.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.