Spanien

Residencial Marina III

Residencial Marina IIl: 3 sovrum Villa i Orihuela Costa, Södra Costa Blanca

Till salu

Residencial Marina IIl: 3 sovrum Villa i Orihuela Costa, Södra Costa Blanca

Villor med egen pool

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 120 kvm
  • Område: Spanien
  • Besiktigad: Nej

290 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Residencial Marina III

Dessa moderna 3 sovrum och tre badrum villor kombinerar ett nytt koncept för stil, design och kvalitet, som ståtar med enkla linjer skapar fantastiska och eleganta hem ligger nära det prestigefyllda Villamartin golfbana.
Alla villor ligger på en solig tomt med sydlig riktning fylld med ljus och perfekt för att njuta av solen på terrassen, balkong eller stor takterrass solarium. Inne i villorna kommer du att ha en stor mängd öppna livsrum på grund av de stora dubbeldörr fönster så enorma mängder av ljus i. Förutom detta finns det en härlig terrass tillgänglig på första våningen och privat solarium.

Bara några minuters promenad från den lokala stormarknaden och andra bekvämligheter är mindre än 4 km från La Zenia stranden, en kort bilfärd från La Zenia Boulevar shoppingcenter och Martin golfbanor utvecklingen. De internationella flygplatserna i Alicante (45 minuter) och Murcia (25 minuter) och den moderna sjukhuset i Torrevieja (15 minuter med bil) är andra viktiga punkter.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.