Såld lägenhet på Johannesgatan 4A, 2 tr i Norrmalm
Norrmalm

Johannesgatan 4A, 2 tr

Enastående sekelskiftespärla med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i soligt sydvästläge!

Såld

Enastående sekelskiftespärla med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i soligt sydvästläge!

Välkommen till denna enastående sekelskiftsbostad som präglas av tidlös elegans och autentisk karaktär belägen i en representativ fastighet anno 1856. Här finner du flertalet önskvärda attribut i genomgående planlösning, separat kök, två fungerande kakelugnar, balkong, pardörrar samt originalgolv. Bostaden har en optimal planlösning med tre rum i fil som skapar rymliga och inbjudande sällskapsutrymmen. I mitten av bostaden finner du matsalen, centralt placerad och upplyst av det stora fönstret, som också rymmer en fungerande kakelugn. Från matsalen når du bostadens härliga balkong belägen mot en lugn och pittoresk innergård i soligt sydvästläge. I anslutning till matsalen nås vardagsrummet, som liksom matsalen har en vackert utsmyckad kakelugn och stora fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. I den andra änden av rumsfilen ligger ett av de två välplanerade sovrummen. Det andra sovrummet nås direkt från köket och erbjuder generöst med förvaringsutrymme tack vare rymliga garderober. Köket är välplanerat och ljust, med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Det stilrena badrummet nås från vardagsrummet och är utrustat med en rymlig kommod, dusch och en praktisk arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare. Till den här fantastiska sekelskiftsbostaden hör också ett inrett vindsrum med en golvyta på cirka 16 kvadratmeter. Detta utrymme kan användas som ett separat kontor, en ateljé eller ett extra sällskapsrum. Här bjuds det på ett naturligt ljus från både ett mindre fönster och ett takfönster.

Bostadsrättsföreningen Torkan 10 är välskött med en god ekonomi och låg belåning. Dessutom äger föreningen marken, vilket är en betydande fördel. Läget är utmärkt på en lugn och enkelriktad gata med närhet till grönområden som Johannesparken och Humlegården. Här finns också ett rikt utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana och busslinjer runt hörnet.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

9 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.