Såld lägenhet på Johannesgatan 4 i Norrmalm
Norrmalm

Johannesgatan 4

Elegant sekelskiftsvåning med bevarad charm från 1850-talet, i hjärtat av Norrmalm!

Såld

Elegant sekelskiftsvåning med bevarad charm från 1850-talet, i hjärtat av Norrmalm!

Välkommen till denna enastående sekelskiftsvåning som präglas av tidlös elegans och autentisk karaktär belägen i en representativ fastighet anno 1856. Ett drömhem med alla önskvärda tidstypiska attribut som höga fönster med djupa nischer, pardörrar, stuckaturer, takrosetter och tre ståtliga kakelugnar som gör bostaden mycket lätt att förälska sig i. Våningen har även en idealisk planlösning med tre rum i fil som skapar generösa sällskapsytor. Matsalen finner du centralt med två fönster och praktfull kakelugn. Intill finner du vardagsrummet som likt matsalen har två fönster och en utsmyckad kakelugn. I andra änden av rumsfilen finner du ett av sovrummen som har en vacker tapet, kakelugn och samma stilfulla stuckatur. Det andra sovrummet nås från hallen och här erbjuds gott om förvaring tack vare två större garderober. Från andra sidan hallen finner du det välplanerade och moderna köket från Marbodal som har utmärkt med förvaring och goda arbetsytor på den stilrena bänkskivan i granit. Från köket når du lägenhetens härliga balkong belägen mot en lugn och pittoresk innergård i soligt österläge. Här finns även ett stilrent och modernt badrum i microcement med dusch, kombinerad tvätt- och torkmaskin samt vackert handfat från SMEG. Till denna fantastiska sekelskiftsvåning tillhör det ett inrett vindsrum med takfönster på ca 20 kvm möblerbar golvyta. En unik möjlighet för dig som önskar ett separat kontor, ateljé eller sällskapsrum.

Välskött förening med god ekonomi, låg belåning som dessutom äger marken. Utmärkt läge på en lugn och enkelriktad gata med närhet till grönområden som Johannesparken och Humlegården. Här har du även ett stort utbud utav trevliga restauranger, caféer och butiker. Kommunikationerna är goda med både tunnelbana och busslinjer runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

13 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.