Såld lägenhet på Snickarbacken 7 i Norrmalm
Norrmalm

Snickarbacken 7

Enastående sekelskiftesvåning med vackra originaldetaljer, i skuldfri förening och noll i avgift!

Såld

Enastående sekelskiftesvåning med vackra originaldetaljer, i skuldfri förening och noll i avgift!

0 :- I AVGIFT - SKULDFRI FÖRENING - TOPPRENOVERAD 2022

Välkommen till en exklusiv och bekväm livsstil i hjärtat av Stockholm!
Unikt tillfälle att förvärva en charmig sekelskiftslägenhet på Snickarbacken 7, belägen i en K-märkt byggnad på en av Norrmalms bästa adresser. Denna lägenhet i autentisk sekelskiftesstil erbjuder en yta om 117 kvm och är perfekt för både familjen såväl som paret.

När man kliver in i hallen blir man genast medveten om att detta är något utöver det vanliga. Lägenheten är topprenoverad och har genomgående ljusa ytskikt. Samtliga fönster vetter mot en lugn innergård, vilket gör att lägenheten är oerhört tyst och man kan njuta av den trevliga gemensamma innergården som blomstrar under sommarhalvåret. En imponerande takhöjd på nästan 4 meter skapar en fantastisk rymd i lägenheten. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med ett sovrum och en rymlig matsal som vid behov kan återställas till ett extra sovrum. Det generösa vardagsrummet blir snabbt hjärtat i hemmet med sin karaktäristiska sekelskiftscharm och en atmosfär som inbjuder till avkoppling och umgänge. Köket är en riktig pärla med exklusiva detaljer, inklusive en praktisk köksö med en elegant vinkyl för att förvara och presentera din vinsamling på bästa sätt. Denna lägenhet erbjuder även bekvämligheter som en liten gäst-wc för besökare samt ett större badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, dusch, kommod och gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns det ett loft ovanför det större badrummet som ger en extra dimension till lägenheten och erbjuder möjlighet till en avskild sovplats med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng. Ytligare en detalj i lägenheten är att samtliga handtag kommer ifrån Buster & Punch, det är alla dörrhandtag, kökshandtag och handtagen på de platsbyggda garderoben vilket bidrar till en lyxig och enhetlig känsla.

Bostadsrättföreningen är välskött, stabil och har inga skulder. Sedan flera år tillbaka har avgiften varit 0kr. Du kan känna dig trygg med vetskapen att de stora renoveringarna redan är genomförda. Läget är oslagbart med närhet till allt som Norrmalm har att erbjuda. Här har du ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och kultur runt hörnet. Du har även utmärkt tillgång till kollektivtrafik.

Ring mäklare vid intresse, 070 971 11 04.

Visa mer
Slutpris

12 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.