Såld lägenhet på Luntmakargatan 63 i Vasastan
Vasastan

Luntmakargatan 63

Välplanerad 2:a med vacker öppen spis och väl tilltagen uteplats i soligt sydvästläge!

Såld

Välplanerad 2:a med vacker öppen spis och väl tilltagen uteplats i soligt sydvästläge!

Enastående lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom välfungerande öppen spis, vacker fiskbensparkett, stora fönsterpartier och generös takhöjd! Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och bra förvaringsutrymmen. Genomgående bostad med stora fönsterpartier i två väderstreck. Praktiskt och socialt kök som erbjuder rejält med förvaring i köksskåp samt mycket goda arbetsytor. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel, matplats och annan önskvärd möblering. Rogivande sovrum mot föreningens lugna innergård med plats för dubbelsäng, arbetsyta och extern förvaring. Från sovrummet nås bostadens väl tilltagna uteplats med fantastisk eftermiddags- och kvällssol. Möblerbart för soffgrupp, cafébord, stolar, grill samt blommor i lådor och krukor. Yteffektivt, helkaklat duschrum samt WC i ljusa färger. Elegant och rymlig hall som erbjuder förvaring på platsbyggd hatthylla samt plats för extern förvaring. Genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar i sobra färger. Välskött fastighet uppförd 1939 och förening med god ekonomi som äger marken.

I denna fina bostad bor du i Vasastan med vatten och grönska runt husknuten! En kort promenad tar dig till Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Bellevueparken. Promenadavstånd till såväl Odenplan och dess mysiga kvarterskrogar och butiker, till såväl pulserande Stureplan. Med närhet till vatten, grönska och naturen, men också till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv, finns allt man kan önska sig här!

Visa mer
Slutpris

6 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Duschrum och wc

Hall

Föreningen

Övriga bilder

Planlösning