Dalagatan 86D, 2 tr Vasastan
Vasastan

Dalagatan 86D, 2 tr

Underbart ljus hörnlägenhet mot grönskande trädgård

Såld

Underbart ljus hörnlägenhet mot grönskande trädgård

Skapa din drömbostad! Fint, renoverat badrum, i övrigt renoveringsbehov. Möjlig att göra om till en 2:a med stängbart sovrum med fönster mot vacker grönskande trädgård. Underbar möblerad trapphusbalkong i lugnt och grönskande gårdsläge. Två minuters promenad till pendeltågstation Odenplan/T-bana, flygbussarna stannar alldeles i närheten.

Det rymliga stambytta badrummet har golvvärme och tvättmaskin. Lägenheten har fint bevarade detaljer i original och en hög rymdgivande takhöjd. I övrigt har lägenheten ommålnings-/omtapetsteringsbehov genomgående. Lummig och fin gård med bl a utemöbler, gunga och grillplats som ligger placerad vid kvällssolen. Bekvämt avstånd till grönområde; Hagaparken, Brunnsviken och Vanadislunden, caféer, restauranger och matbutiker.

Populär och välskött förening med god ekonomi.

Varmt välkommen! Boka dig gärna på visning och håll dig uppdaterad! Klicka på boka (om du är på hemnet klicka först "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.