Nordenflychtsvägen 69, 5 tr - ACCEPTERAT PRIS Hornsbergs Strand
Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 69, 5 tr - ACCEPTERAT PRIS

Ljus och välplanerad 4:a i populära Hornsbergs Strand med stor balkong i bästa västerläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Ljus och välplanerad 4:a i populära Hornsbergs Strand med stor balkong i bästa västerläge!

- Härligt ljusinsläpp
- Optimalt planerad
- Två fräscha badrum
- Stort kök med matplats
- Garageplatser i föreningen
- Generös balkong i västerläge
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Närhet till grönska, vatten och kommunikationer

Centralt belägen och ett stenkast från storstadens pulserande liv, men ändå nära till mysiga restauranger, lummiga promenadstråk och havsbris, finner du denna yteffektiva och ljusa bostad. Här erbjuds 107 väldisponerade kvadratmeter i fint skick med stora fönsterpartier i två väderstreck. Generös soldränkt balkong om ca 11 kvadratmeter i bästa västerläge. I Hornsbergs Strand bor du i ett grönskande, lugnt område med vatten, restauranger och naturliv runt husknuten.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 8 600 000 kr
 • Boarea: 107 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 5 av 7, hiss finns
 • Avgift: 4 640 kr I avgiften ingår värme, vatten, internet/TV/telefoni samt bostadsrättstillägg. Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-08-02.)
 • Förening: Brf Eden
 • Byggnadsår: 2009
 • Område: Hornsbergs Strand, Stockholm

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Anna Sjögren

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Nordenflychtsvägen 69, 5 tr - ACCEPTERAT PRIS

 • Härligt ljusinsläpp
 • Optimalt planerad
 • Två fräscha badrum
 • Stort kök med matplats
 • Garageplatser i föreningen
 • Generös balkong i västerläge
 • Stora fönsterpartier i två väderstreck
 • Närhet till grönska, vatten och kommunikationer

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i rakt västerläge. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Golvet är beklätt med ljus ekparkett och väggarna är vita.

Visa mer

Balkong

Underbar balkong om ca 11 kvm i bästa i västerläge. På denna soldränkta balkong finns gott om plats för större soffgrupp och trädgårdsmöbler, där du kan avnjuta både eftermiddagsfikan och middagen i den värmande solen. Balkongen kan du njuta av året runt då den har infravärme och det finns gott om plats för utemöbler. Trallgolv.

Visa mer

Kök

Perfekt stort kök för den som gillar matlagning. Stilfullt och praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i såväl över- som underskåp och lådor. Vita släta köksluckor och vitt kakel pryder väggarna över den rustika bänkskivan i trä. Komplett maskinell utrustning i form av dubbla kyl- och frysar, integrerad diskmaskin, microvågsugn, induktionshäll, ugn samt köksfläkt. Samtliga vitvaror från Siemens. I detta hemtrevliga kök finns plats för matbord för det större sällskapet. Ljusa väggar och ljust ekparkettgolv.

Visa mer

Sovrum 1

Det extrastora master bedroom erbjuder gott om plats för dubbelsäng, extra förvaring, kontorsutrymme eller annan möblering om så skulle önskas. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ingång till bostadens rejäla klädkammare som går hela vägen upp till tak. Ljusa väggar och ljust ekparkettgolv.

Visa mer

Sovrum 2

Det andra sovrummet erbjuder också gott om plats för dubbelsäng, förvaring samt arbetsyta.

Visa mer

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om förvaring samt kontorsutrymme.

Visa mer

Badrum

Bostadens båda badrum är ljusa och fräscha med vita kakelplattor och grått klinkergolv. Det större badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, wc, handfat samt stor spegel med belysning. Gott om förvaring i flertalet platsbyggda skåp. Det andra badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, golvvärme, wc, handfat samt spegelskåp.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen leder in till bostadens generösa klädkammare där utrymme finns för extra förvaring, arbetshörna eller annan önskvärd möblering. Klinkergolv och vita väggar.

Visa mer

Föreningen

Brf Eden (org. nr 769611-8699) är en s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten Eden 1 år 2006. Föreningen består av ett flerbostadshus beläget på Nordenflychtsvägen 65, 67, 69 samt Pär Lagerkvists Gata 2, 4, 6 och omfattar 121 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger även två lokaler med en total uthyrningsbar yta om cirka 1 233 m2. Föreningen disponerar 88 parkeringsplatser i garage. Marken innehas med äganderätt. Välskött och vacker fastighet.

Visa mer

Förråd

Bostadsrättsinnehavaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Anna Sjögren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 640 kr, I avgiften ingår värme, vatten, internet/TV/telefoni samt bostadsrättstillägg. Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-08-02.)
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m² föreningens information
Våning
5 av 7, hiss finns
Andel av årsavgift
1,04542 %

Föreningen

Namn
Brf Eden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
121 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Tv och Bredband
Leverantör av internet/TV/telefoni är Telia. Det ingår 24 TV-kanaler och internethastigheten är 1000 (nedladdning) / 1000 (uppladdning) mbit per sekund.
Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns fyra uppskattade gemensamma lokaler som kan bokas gratis eller till en mindre avgift; en föreningslokal, en övernattningslägenhet, en tvättstuga samt en bastu. Samtliga lokaler kan bokas och tillträdas med hjälp av ett elektroniskt passagesystem.
Parkering
I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser för bil, fem parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa. Garaget har fyra våningar. Lediga garageplatser hyrs i första hand ut till föreningens medlemmar men föreningen kan även teckna hyresavtal med externa parter. Bilplatserna kostar 1 500 kr i månaden för boende i föreningen och 2 500 kr för externa kunder. Motorcykel och scooter kostar 300 kr i månaden. Det finns ett antal platser som räknas som "små platser". Dessa kostar 1 000 kr per månad.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har en 20-årig underhållsplan som är framtagen av extern part. Under våren/sommaren 2022 kommer en fuktskada i fasaden på bottenplan åtgärdas av JM (garantiärende, utan kostnad för föreningen) där sockeln byts ut mot en ny och stabilare konstruktion. Utöver detta finns i denna inga större arbeten planerade de närmaste åren, utöver löpande underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
8 600 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-11-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
74 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.