Bjurholmsgatan 10 Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Bjurholmsgatan 10

0kr i avgift inkl värme, bredband samt aktieutdelning!

Såld

0kr i avgift inkl värme, bredband samt aktieutdelning!

Få betalt för att bo - 0kr i avgift inklusive värme, VA och bredband samt aktieutdelning från gemensamt AB!
Bo i stark, obelånad förening med exceptionella mervärden såsom garage i huset vilket endast kostar 600 kr för boende samt takträdgård med flera möblerade terrasser. Föreningen är äkta och äger marken - ej tomträtt.
Här har man en perfekt chans att skapa sitt drömboende i en optimalt planerad lägenhet med renoveringsbehov. Till sin hjälp har man en pålitlig bygg och målerifirma som lämnat prisvärd offert och som har kapacitet i september. Se även alternativ planlösning för idéer.
Det är stora sällskapsytor med rymligt vardagsrum i hjärtat av lägenheten med utgång till inglasad balkong och kök i fil. Sovrumsdelen ligger avskild mot grön, nyrenoverad innergård. Lägenheten är genomgående med öppna ytor och mycket ljusinsläpp genom breda fönsterpartier i två väderstreck. Originalparkett i alla rum, ljusa väggar och gott om förvaring med klädkammare och stort källarförråd.
På Bjurholmsgatan 10 bor man i populära SoFo i ett av Södermalms allra mest sjudande kvarter där svenska spjutspets­designers, gamla och nya öl­kaféer möter Bondens marknad, antikvitetsaffärer och ekologiska mattempel. Närhet till naturen med parker som Vitabergsparken eller koloniträdgårdarna och härligt badvatten vid Årstaviken ger idealisk variation. Vid Årstaviken finns flera båtklubbar så man kan snabbt vara ute på vattnet. På några minuters promenad når man många bussar samt t-bana station Medborgarplatsen.
Stilren fastighet med grafiska linjer från 1961 som har toppats med takträdgård för medlemmarna. Takträdgården bjuder på milsvida vyer över Stockholm, terrasser med möjlighet att ha gäster, orangeri samt bastu med utsikt bland molnen. Möjlighet finns att själv ha odlingar på taket.
Takterrassen visas efter visningens slut.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

8 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.