Såld lägenhet på Mariehällsvägen 16, 4tr i Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Mariehällsvägen 16, 4tr

Utmärkt 3:a högst upp med stor balkong i bästa söderläge. Välkomna!

Såld

Utmärkt 3:a högst upp med stor balkong i bästa söderläge. Välkomna!

Välkommen till en suverän 3:a om 70,7 väldisponerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong i soligt söderläge. Mycket attraktivt läge i Mariehäll. Här bor man tyst och lugnt med direkt närhet till såväl vatten och grönska som city-livet i Sundbyberg.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med stilrent kök öppet mot vardagsrum och matplats. Stor balkong i soligt söderläge. Luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck samt plats för önskad möblering i form av soffgrupp och middagsbord.

I övrigt finns två bra sovrum, båda lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum med generös klädkammare och plats för garderober, och ett utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar samt egen tvättsektion med tvättmaskin under bänk och hyllor ovanför. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Välkommen till ett kvalitetsboende i trevliga Mariehäll. Trygg & klok förening med välskött fastighet, god ekonomi och som äger marken.

Visa mer
Slutpris

4 720 000 kr

Ansvarig mäklare

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.