Riddargatan 49A, 4tr Östermalm
Östermalm

Riddargatan 49A, 4tr

Strålande ljus sekelskiftestvåa högt belägen i gårdshus med balkong!

Såld

Strålande ljus sekelskiftestvåa högt belägen i gårdshus med balkong!

Med ypperligt Östermalmsläge och på mycket eftertraktad adress invid Strandvägen och Djurgårdsbron, bjuds en fantastiskt sekelskiftestvåa i högt & fritt läge med balkong. Vackra tidstypiska detaljer är på plats såsom högt till tak, takrosetter, fina trägolv, höga golvsocklar, speglade dörrar & fönsternischer.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är yteffektiv och tillgänglig. Här ges öppna och härliga sällskapsytor i form av rymligt kök med plats för middagsbord samt utgång till den soliga balkongen med markis & infravärme. Luftigt vardagsrum med öppen spis och plats för önskad möblering. Rofyllt sovrum, lugnt belägen, med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobsvägg. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handdukstork, wc, handfat samt spegelskåp. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor samt bra förvaring i garderober.

Välkommen till ett kvalitetsboende med ett enastående läge och på bästa Östermalmsadress invid Strandvägen. Här bor du i Östermalms mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Stureplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Djurgården, Nobelparken, och Gärdet.

Äldre, synnerligen välskött och i princip skuldfri bostadsrättsförening med låga avgifter och fastighet med alla stora renoveringar gjorda.

Visa mer
Slutpris

8 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Oscar Bäverstam

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.