Skeppargatan 20A Östermalm
Östermalm

Skeppargatan 20A

Strålande ljus sekelskiftespärla på en av Östermalms attraktivaste adresser!

Såld

Strålande ljus sekelskiftespärla på en av Östermalms attraktivaste adresser!

Välkommen till denna sekelskiftesdröm på en av Östermalms bästa adresser. På populära och trivsamma Skeppargatan finner du denna ljusa 2:a om 38 väldisponerade kvm i fint skick. Här finns bevarade attribut från byggåret som sekelskiftesdetaljer i form av två kakelugnar, stuckaturer, höga golvlister, vackert brädgolv, generös takhöjd och spröjsade, djupa fönster med charmiga spanjoletthandtag. Genomgående fina trägolv och vit målade väggar samt tak. Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Rymligt vardagsrum i anslutning till det välplanerade köket med plats för både större soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet nås sovrummet som erbjuder god platsbyggd förvaring samt plats för dubbelsäng och annan önskvärd möblering. Väldisponerat badrum som erbjuder WC, dusch, golvvärme, handfat med kommod samt spegelskåp. En bostad som fungerar utmärkt, både för paret och för singeln.

I denna fina lägenhet bor du mitt på Östermalm med promenadavstånd till såväl Kungliga Djurgården, Lill-Jansskogen, Östermalmstorg och Stureplan. Området är känt för sin imponerande arkitektur och de stora kulturarven, men erbjuder också mycket mer. Med närhet till vatten, grönska och naturen, men också till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv, finns allt man kan önska sig här!

Varmt välkommen på visning av denna vackra sekelskiftesdröm!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Sjögren

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Oscar Bäverstam

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.