Kungsklippan 12 Kungsholmen
Kungsholmen

Kungsklippan 12

Ljus, underbar funkislägenhet med riktigt kök och fri utsikt över himmel och takåsar!

Såld

Ljus, underbar funkislägenhet med riktigt kök och fri utsikt över himmel och takåsar!

Härlig utsikt och kök med matplats. Supercentralt, idylliskt och grönskande läge vid Rådhuset med t-bana 90 m från porten, 500 meter till Centralen/City och Kungsholmens trendigaste ställen runt hörnet. Alldeles underbar funkislägenhet med härligt ljusinsläpp via stora perspektivfönster med fri utsikt över himmel och charmiga takåsar. Bostaden har en optimal planlösning med riktigt kök med matplats, en hög rymdgivande takhöjd samt fräscha och fint renoverade ytskikt. Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet med t-bana, bussar och pendel inom några minuters radie!

Brf Kungsklippan är en äkta förening som äger marken. Föreningen har ca 1030 lägenheter och är Sveriges näst största bostadsrättsförening. Det finns ett flertal mervärden i föreningen, t ex fyra övernattningsrum, fem takterrasser samt fyra tvättstugor som bokas digitalt. Det finns även ett flertal cykelrum, varav ett i detta hus på Kungsklippan 12. Dessutom finns bl a ett kanotrum med nio platser vid Kungsbro Strand. Föreningen har ett snabbt bredband om 1000 Mbit/sek.

Här bor du centralt samtidigt lugnt och rofyllt på grönskande Kungsklippan. Bostaden vetter i riktning mot Kungsholmsgatan som ligger nedanför Kungsklippan, så trots att man här befinner sig på 1 tr, är man i höjd med de översta våningarna på föreningens byggnader på Kungsholmsgatan. Detta ger upplevelsen av bo betydligt högre upp samtidigt som man bekvämt kan gå en trappa utan att behöva åka hiss. Här får du det bästa av båda världar. Bara att flytta in, trivas och njuta!

Varmt välkommen! Boka dig gärna på visning och håll dig uppdaterad! Klicka på boka (om du är på hemnet klicka först "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.