Såld lägenhet på Mirabellbacken 5, 5 tr i Hässelby Strand
Hässelby Strand

Mirabellbacken 5, 5 tr

Underbar sjöutsikt över Mälaren från vardagsrum, balkong och sovrum

Såld

Underbar sjöutsikt över Mälaren från vardagsrum, balkong och sovrum

Mycket välplanerad hörnlägenhet högst upp på våning 5 med underbar utsikt över Mälarens glittrande vatten från vardagsrum, balkong och sovrum. Lugnt och rofyllt läge vid Mälaren samtidigt endast ca 500 m till t-bana vid Hässelby Strand centrum med bl a matbutiken Hemköp, restauranger, apotek, Puls och träning, blomsterbutik m m. Med t-banan tar det endast 5 min till Vällingby Centrum och 33 min till Stockholm central. Här bor du i natursköna omgivningar nära Maltesholmsbadet, Grimstaskogen, småbåtshamn, Kanaanbadet och Kanaans trädgårdscafé m m.

Lägenheten har ytskikt delvis av äldre datum och uppfräschningsbehov avseende framförallt väggbeklädnader och vissa golv samt golvslipning. Badrummet är renoverat i samband med stambytet och är i fräscht skick. Köket är funktionellt och har utbytt spis och kyl/frys. Här får du en verklig chans att skapa din drömbostad vid Mälaren!

Välskött HSB förening med låg belåning. Bostadsrätten är en del av HSB Brf Mirabellen med 459 lägenheter och är en av de äldsta föreningarna i området. I föreningen finns mervärden som bl a gästrum/övernattningslägenheter, föreningslokal, bastu och motionsrum, garage- och parkeringsplatser. I samma hus finns tvättstuga, stort lägenhetsförråd samt ett mindre förråd.

Inom SMH Living erbjuds du högkvalitativa tjänster via våra samarbetspartners inom bygg, måleri, golv, el och vvs, arkitektur och inredningsarkitektur, förvaring, tillfälliga bostäder, familjejuridik och självklart fördelaktiga bolån. För dig som vill diskutera idéer för t ex inredning, golv och måleri meddela gärna ansvarig mäklare för kontakt med ansvariga fackmän hos våra samarbetspartners Dryft (bygg, måleri, golv, el och vvs) och Koncept Design och arkitektbyrå.

Välkommen på visning! Håll dig uppdaterad genom att boka dig på visningarna. (Om du är på hemnet klicka först "Läs mer hos mäklaren")

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.