Kungsklippan 12, 6 tr Kungsholmen
Kungsholmen

Kungsklippan 12, 6 tr

Ljus funkislägenhet med underbar balkong och utsikt över himmel och magiska solnedgångar!

Såld

Ljus funkislägenhet med underbar balkong och utsikt över himmel och magiska solnedgångar!

Supercentralt, samtidigt lugnt, idylliskt och grönskande läge vid Rådhuset med t-bana 90 m från porten, 500 meter till Centralen/City och Kungsholmens trendigaste ställen runt hörnet. Ljus och välplanerad funkis 2:a med härligt ljusinsläpp via stora perspektivfönster samt en rymlig balkong med fri utsikt över himmel och magiska solnedgångar. Bostaden har en optimal planlösning med riktigt sovrum där en dubbelsäng får plats på båda ledder. Perfekt bostad för såväl par som glada singlar, eller som övernattningslägenhet, med t-bana, bussar och pendel inom några minuters radie!

Brf Kungsklippan är en äkta förening som äger marken. Föreningen har 1031 lägenheter och är Sveriges näst största bostadsrättsförening. Det finns ett flertal mervärden i föreningen, t ex fyra övernattningsrum, fem takterrasser samt fyra tvättstugor som bokas digitalt. Det finns även ett flertal cykelrum, varav ett i detta hus på Kungsklippan 12. Dessutom finns bl a ett kanotrum med nio platser vid Kungsbro Strand. Föreningen har ett snabbt bredband om 1Gbit/sek.

Bara att flytta in, trivas och njuta!

Visa mer
Slutpris

3 535 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Schlumpf

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.