Valhallavägen 128, 4tr Östermalm
Östermalm

Valhallavägen 128, 4tr

Underbar 4:a högt upp i huset med optimal planlösning, balkong & uthyrningsdel.

Såld

Underbar 4:a högt upp i huset med optimal planlösning, balkong & uthyrningsdel.

Välkommen till en suverän 4:a om 104 väldisponerade kvm med möjlighet att bygga om till en 5:a. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong och utsikt mot Kungliga Musikhögskolan. Mycket attraktivt läge på Östermalm med närhet till Stureplan, Djurgården, Tessinparken och Gärdet.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med originalkök med bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor, samt plats för matbord. Luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck samt plats för önskad möblering.

Uthyrningsdel med allrum, badrum samt trinettkök. I övrigt finns två bra sovrum, båda lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum med gott om förvaring i garderober, och ett utmärkta barn-, tonårs-, gäst-, arbetsrum eller matsal. Här finns även utgången till balkongen med utsikt över Kungliga Musikhögskolan. Stambytt badrum med dusch, wc, bidé, handfat samt tvättmaskin. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Inre hall med utmärkt förvaring i flera garderober. Rymligt förråd finns i källaren.

Välkommen till ett kvalitetsboende på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen på Östermalm med närhet till Stureplan, Djurgården, Tessinparken och Gärdet. Mycket välskött förening med garage i huset.

Visa mer
Slutpris

11 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Oscar Bäverstam

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.