Karlaplan 21B Östermalm
Östermalm

Karlaplan 21B

Utmärkt 3:a på Karlaplan med stor balkong i söder. Skuldfri förening!

Såld

Utmärkt 3:a på Karlaplan med stor balkong i söder. Skuldfri förening!

Välkommen till en suverän trerummare om 79 väldisponerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong i soligt söderläge. Mycket attraktivt läge på Karlaplan i Fältöversten med närhet till Stureplan, Djurgården, Tessinparken och Gärdet.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor. Utmärkt kök med komplett maskinell utrustning samt matplats. Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering i form av soffgrupp och middagsbord.

I övrigt finns två bra sovrum, båda lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, och ett utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med badkar och kombimaskin. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor samt rejäl förvaring i klädkammare. Rymligt förråd finns på samma våningsplan.

Välkommen till ett kvalitetsboende på ett av Östermalms mest eftertraktade lägen på Karlaplan. Skuldfri & välskött förening med garage i fastigheten.

Visa mer
Slutpris

9 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Oscar Bäverstam

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.