Björngårdsgatan 11, 3 tr Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Björngårdsgatan 11, 3 tr

Mariatorget - Yteffektiv planlösning i charmig 1920-tals arkitektur

Såld

Mariatorget - Yteffektiv planlösning i charmig 1920-tals arkitektur

Mariatorget - Underbar 1920-tals lägenhet i attraktivt läge vid härliga Mariatorget. Lugnt läge, samtidigt nära till allt! Ca 200 m till T-bana, flera busslinjer och 300 m till Pendeltåg. Populära, härliga kvarter med charmiga småbutiker, kaféer och restauranger, bl a hittar du konditori, bagerier, vinbar, tapas och glassbar. I huset finns kemtvätt/skrädderi och en liten matbutik med råvaror med fantastisk smak och kvalitet; hållbart och naturligt. Ett stenkast från Mariaberget med vacker natur och fin vy över Riddarfjärden och staden. Slussen, Götgatsbacken och Medborgarplatsen når du på några minuter till fots.

Mycket välplanerad lägenhet tre trappor upp i tyst och rofyllt gårdsläge. Rymligt vardagsrum med sovalkov med klädkammare på ömse sidor. Bevarade tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, takrosett, spegeldörrar med fina handtag i original samt en rymdgivande takhöjd om ca 2,7 m. Charmiga balkonger mot gård finns i trapphuset.

Lägenhet i fräscht och fint skick med bl a renoverat badrum med skön golvvärme. Arbetskök med fönster! Möjligt att göra en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Hiss finns från bottenvåningen och uppåt. Fräsch renoverad tvättstuga och fin möblerad innergård. Bara att flytta in, trivas och njuta!

Välkommen på visning! Klicka boka. (Om du är på hemnet klicka först "Läs mer hos mäklaren")

Visa mer
Slutpris

2 910 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.