Norr Mälarstrand 88B, 2 tr Kungsholmen
Kungsholmen

Norr Mälarstrand 88B, 2 tr

Charmig 1920-tals lägenhet 150 m från Riddarfjärden och 400 m till T-bana

Såld

Charmig 1920-tals lägenhet 150 m från Riddarfjärden och 400 m till T-bana

Charmig 1920-tals lägenhet 150 m från Riddarfjärden och 400 m till T-bana och många busslinjer. Bostaden, som ligger i ett lugnt läge och tyst mot fin innergård, har bevarade detaljer som trägolv i original, tavellist, takrosett, spröjsade fönster med fina spanjoletter samt en hög rymdgivande takhöjd. Attraktivt och lugnt läge samtidigt endast 4 minuters promenad från Fridhemsplan med all service. Ett stenkast till Riddarfjärden och vackra Kungsholms strandstig samt Rålambshovsparken för avkoppling och rekreation. Här finns bl a Boule Bar och Smedsuddsbadet. I närkvarteren finns flera trendiga, trevliga restauranger och kaféer. Välskött förening med fin, möblerad innergård med vackra träd, växter och grill. Solid, näst intill skuldfri förening som äger marken.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Schlumpf

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.