Såld lägenhet på Vinodlargatan 6, 1tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vinodlargatan 6, 1tr

Underbar & ljus 3:a på Liljeholmskajen med stor uteplats. Möjlig 4:a!

Såld

Underbar & ljus 3:a på Liljeholmskajen med stor uteplats. Möjlig 4:a!

Välkommen till en suverän 3:a om 71,5 väldisponerade kvm i toppskick. Lägenheten är lugnt belägen på Vinodlargatan med sovrummen och uteplats som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan vardagsrum och kök med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning. Här finns även plats för matbord med många middagsgäster. Med enkla medel kan man här bygga om lägenheten till en utmärkt 4:a (se alternativ planlösning). Luftigt vardagsrum med fransk balkong som ligger en våning upp från gatan.

Här finns ett större föräldrasovrum med utgång till uteplatsen, och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht badrum med golvvärme, wc, handfat på kommod, badkar, väggskåp samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor, bra förvaring i garderober samt en rejäl klädkammare. Med lägenheten följer även ett stort förråd i källaren, där säljaren har byggt upp hyllplan som köparen gärna får behålla.

På innergården, som är inhägnad, finns det grillplats, odlingslådor samt sandlåda och lekhörna.

Välkommen till ett kvalitetsboende i ett synnerligen eftersökt läge på Liljeholmskajen med direkt närhet till såväl vatten och grönska som restauranger och butiker. Klok och trygg förening med välskött fastighet och ekonomi. I föreningen finns en gästlägenhet som medlemmarna kan boka.

På grund av covid-19, vänligen boka visning och välj slott-tid på objektspresentationen på mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.