Ahlsellvägen 6 Hjorthagen
Hjorthagen

Ahlsellvägen 6

Nyrenoverad och välplanerad etta i populära Hjorthagen!

Såld

Nyrenoverad och välplanerad etta i populära Hjorthagen!

Välkommen till denna totalt nyrenoverade 1:a om 24 väldisponerade kvm i eftertraktade Hjorthagen! Bostaden ligger i suterräng, vilket gör att det faktiska våningsplanet är beläget 2 trappor ovan mark höjdmässigt. Tack vare bostadens gavelläge samt fönster i två väderstreck ges ett rikligt ljusinsläpp i hela lägenheten, samt en känsla av rymd. Bostadens välkomnande hall erbjuder gott om förvaring i form av platsbyggd garderob och plats för avhängning och skor. Rymligt vardagsrum i öppen planlösning till det ljusa, fina köket med plats för både större soffgrupp, matplats och annat önskvärt möblemang. Nyrenoverat badrum som erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. En bostad som fungerar utmärkt både för paret och för singeln.

Mycket attraktivt läge i Hjorthagen intill lummiga grönområden, vatten och goda kommunikationer. I denna fina och optimalt planerade lägenhet bor du med promenadavstånd till såväl Kungliga Djurgården som till Lill-Jansskogen och Stora Skuggan. Med närhet till vatten, grönska och naturen, men också till pulsen, shopping, kvarterskrogar, finns allt man kan önska sig här! Området är mycket trevligt och citynära, men med en charmig småstadskänsla.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning på 0709 71 11 02!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.