Karlsviksgatan 7, 4 tr Kungsholmen - Nedre Kungsholmen
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen

Karlsviksgatan 7, 4 tr

Solig balkong högst upp i väster!

Såld

Solig balkong högst upp i väster!

Renoveringsbehov. Skapa din dröm 2:a? 250 meter till tunnelbanan och 200 meter till vattnet och Rålis på Nedre Kungsholmen. Kan det bli mycket bättre? Skapa din drömbostad! Underbart ljus och härlig lägenhet högst upp med en generös balkong med eftermiddags- och kvällssol i västerläge. Perfekt planerad lägenhet som även kan bli till en optimalt planerad 2:a med sovrum för dubbelsäng och garderobsvägg. Rymligt och ljust vardagsrum med stora parfönster i balkongdörrar ut mot föreningens vackra innergård. Här befinner du dig högst upp med en rofylld blick över himmel och takåsar. Bevarade detaljer med hög rymdgivande takhöjd, speglade dörrar, tavellist samt fiskbensparkett och trägolv, s k tiljor under linoleummattan. Stort kök med serveringsskåp i original. Kaklat badrum med badkar samt klädkammare.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.