Polhemsgatan 34 Kungsholmen
Kungsholmen

Polhemsgatan 34

Underbar altan mot idyllisk trädgård

Såld

Underbar altan mot idyllisk trädgård

Unikt boende med altan i soligt syd-ostläge mot idyllisk trädgård. Attraktivt läge vid Kronobergsparken och Rådhuset. Smakfullt renoverad och välplanerad lägenhet med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp till denna härliga bostad. Lugnt samtidigt centralt läge nära t-bana och bussar. Bekvämt promenadavstånd till shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan. Välskött förening med god ekonomi.

Säljaren är villig att sälja bostaden för marknadsfört pris, förutsatt att inte en spontan budgivning uppstår, då slutpriset kan avvika från det marknadsförda priset. Enligt lag bestämmer säljaren när, till vem och till vilket pris denne önskar sälja en bostad. Marknadsförda visningar kan komma att ställas in eller utökas med fler visningar efter säljarens önskemål.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren". Hjärtligt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Michael Schlumpf

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.