Vitalisvägen 13, vån 2 Kungsholmen - Fredhäll
Kungsholmen - Fredhäll

Vitalisvägen 13, vån 2

Sovrum för dubbelsäng och fullutrustat kök med köksö

Såld

Sovrum för dubbelsäng och fullutrustat kök med köksö

Helt perfekt planerad 2:a med stora fönsterpartier och underbart ljusinsläpp. Sovrum för dubbelsäng, fullutrustat kök inkl köksö med smart förvaring. Fina, bevarade detaljer i original från byggåret 1931, speglade dörrar och lister, djupa och breda fönsterbänkar i vacker kolmårdsmarmor och en hög rymdgivande takhöjd. Mycket ljus lägenhet med generösa fönsterpartier samt gott om garderober och förvaringsutrymmen. Perfekt läge i lugna gemytliga kvarter med 500 m till t-banan, grönskande Fredhällsparken inpå knuten och Mälarens glittrande vatten ett stenkast från porten. Här bor du i en av Stockholms äldsta och största bostadsrättsföreningar. Mycket stabil och välskött förening med god ekonomi och som äger marken.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren". Hjärtligt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.