Kammakargatan 70 Vasastan
Vasastan

Kammakargatan 70

Oas i city med stor balkong

Såld

Oas i city med stor balkong

Fridfull grön oas nära city med stor nybyggd balkong mot fin innergård. Optimala sällskapsytor med kök och vardagsrum i välplanerad öppen planlösning. De generösa fönsterpartierna och den rymliga balkongen gör att lägenheten känns större än den faktiska ytan. Avskild sovalkov med plats för stor dubbelsäng. Möblerar man med en mindre säng 120-140cm placerad åt andra hållet, finns det också plats för t ex en arbetsplats i alkoven. Flyttar man köket till alkoven blir det två rok. Bra förening med garage och låg avgift, där bredband ingår i avgiften. Nära till city med gångavstånd till Centralstationen och Arlanda Express. Utanför porten har man tillgång till hela citys utbud av restauranger, shopping, teatrar och allt annat som Stockholm kan erbjuda.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren"). Välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 710 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Litzén

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.