Såld lägenhet på Luxgatan 11 i Kungsholmen - Lilla Essingen
Kungsholmen - Lilla Essingen

Luxgatan 11

Skärgårdskänsla i stan!

Såld

Skärgårdskänsla i stan!

Exklusiv och ej tidigare marknadsförd bostad med ett pris som säljaren är villig att sälja för. Självfallet kan en spontan budgivning uppstå och priset bli högre.

Arkitektritad, exklusivt och fackmannamässigt totalrenoverad hörnlägenhet med bevarad 1930-tals funkis. Påkostade, högkvalitativa materialval in i minsta detalj! Hela bostaden är i oanvänt, nyrenoverat skick. Du blir den första att flytta in i denna restaurerade pärla vid Luxparken och Mälaren!

Bostaden har ett underbart ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier i väster och söder samt en sjöglimt mot Mälaren i riktning mot angränsande Luxparken. Fina detaljer i original från byggåret 1936, som t ex fiskbensmönstrad stavparkett, vackra lister, fönsterbänkar i marmor och en rymdgivande takhöjd om ca 2,75 meter. Exklusiv, ny köksinredning från Funkiskök med solida stommar och softclose lådor av trä samt köksbänk och väggkakel/stänkskydd i marmorerad sten/kvartskomposit samt komplett, inbyggd vitvarupark från Electrolux. Alla eluttag är nya och i tidsenlig designad funkisstil. Bostaden har väl tilltagna förvaringsutrymmen, dels i stora inbyggda garderober i original, dels i platsbyggda, linneskåp i funkisstil. Den inre delen av lägenheten har en rymlig sovalkov om ca 1,5 x 2,7 meter som ger dig en avskild, tyst och rofylld sovplats helt separat från de sociala ytorna. De välplanerade sociala rumsytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är vigda helt för vardagsrumsmöbler och en ordentlig matplats som även rymmer stora sällskap. Det totalrenoverade badrummet i funkisstil har högkvalitativ inredning från Gustavsberg och Ballingslöv.

Perfekt läge i lugna gemytliga kvarter som inger känslan av Skärgårdsmiljö med härliga Luxparken och Mälaren med bad inpå knuten. Bästa läget på Lilla Essingen utan störande ljud från Essingeleden. Absolut närhet till 1:ans buss som var nionde minut snabbt tar dig till Fridhemsplan och City. Vid Luxparken erbjuds båtförbindelse med SL in mot City. En välsorterad ICA butik finns på ett par minuters promenadavstånd.
Här bor du i en stabil och välskött, äkta förening med mycket god ekonomi, låg belåningsgrad och som äger marken. Detta gör ditt köp till en god investering över tiden. Välkommen hem!

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren"). Hjärtligt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.