Eastmansvägen 11 Vasastan
Vasastan

Eastmansvägen 11

Nordiskt ljus med parkläge och 9 kvm balkong

Såld

Nordiskt ljus med parkläge och 9 kvm balkong

Elegant lägenhet präglad av nordiskt ljus och rymd med 9 kvm balkong. Balkongen har har utsikt mot Vasaparken och ligger i västerläge, vilket ger eftermiddags- och kvällssol. Bostaden, ritad av White arkitekter är inredd i smakfull design och med materialval utöver det vanliga. Breda fönsterpartier inramade i ljus ek ger generöst ljusinsläpp. Stora sällskapsytor med gott om plats för umgänge med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rofyllt sovrum och rymligt badrum. Gott om förvaring i flertalet garderober samt varmförråd om ca 4 kvm. Välskött bra förening med god ekonomi. Idylliskt och tyst läge vid gröna Vasaparken, nära affärer och service samt 5 min till Odenplan med alla kommunikationer inklusive nya citybanan.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Om du är på hemnet, så KLICKA på "LÄS MER HOS MÄKLAREN" (gröna knappen). När du är på mäklarens sida, KLICKA "BOKA" (Lila knappen). Varmt Välkommen!

Visa mer
Slutpris

6 120 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.