Dalagatan 86F Vasastan
Vasastan

Dalagatan 86F

Vacker bostad med högt läge och fantastiskt ljusinsläpp

Såld

Vacker bostad med högt läge och fantastiskt ljusinsläpp

Med högt läge finner ni denna luftiga tvårummare med klassiska detaljer som generös takhöjd och djupa fönsternischer. Trätiljor i original som fått fin patina genom åren. Stora fönsterpartier och tre rum i fil ger en vacker bostad med fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående ljusa ytskikt. I hjärtat av bostaden ligger det trivsamma sällskapsrummet och intill ett halvöppet kök. Rofyllt sovrum med klädkammare som kan inredas till walk-in closet. Välkomnande hall med gott om förvaring med skåp upp till tak. Rymligt stambytt badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Tillgång till balkong i fastigheten en halvtrappa upp. Lummig och fin gård med bl a utemöbler, gunga och grillplats som ligger placerad vid kvällssolen. Bekvämt avstånd till grönområde, caféer, restauranger och matbutiker. En minut promenad till pendeltågstation Odenplan, flygbussarna stannar alldeles i närheten. Välskött förening med god ekonomi.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren".) Hjärtligt välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.